Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Històries Mutuam

Quan vaig veure el pressupost que el meu dentista em feia pels implants que necessitava, vaig quedar garratibat. Com que la meva cosina m’havia comentat que ella tenia una assegurança només per a tractaments dentals, la vaig trucar. Em va donar el telèfon i vaig començar un idil·li personal amb Mutuam. Tothom que m’ha atès ho ha fet amb una amabilitat excepcional. Em vaig fer mutualista de l’assegurança dental i el dia següent ja vaig poder anar a la clínica que em van recomanar del seu quadre mèdic. He quedat encantat amb els serveis i m’he estalviat un munt de diners. A més, m’han ofert la possibilitat de fraccionar els pagaments per fer-me més còmode el cost dels tractaments. Així que ara he decidit contractar l’assegurança podològica. Està bé això de poder-te garantir unes atencions com Déu mana a preus raonables!

Mutuam a casa

“El metge m’ha prohibit que faci esforços, així que necessito algú que m’ajudi a fer les feines de la casa. Busco una empresa d'ajuda domiciliària amb garanties i de confiança... Se senten tantes coses rares!!!”

“Habitualment ajudo el meu marit a rentar-se, però últimament, em costa moltíssim moure’l i ja no ho puc fer sola…em cal una ajuda domciliaria ja”

“La mare ha d’anar a fer-se una analítica, no m’agrada que hi vagi sola i aquesta vegada és impossible que pugui acompanyar-la!!! "

“El pare està bé. Viu sol i es manega força bé. Però ja té 75 anys i mai no se sap, podria passar-li alguna cosa...”

“El meu marit va en cadira de rodes i he sentit a dir que podríem adaptar la casa a ell amb algunes ajudes tècniques instal.lades a casa...”