Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Històries Mutuam

El dia que la mare va fer 80 anys li vaig fer un regal molt especial. Ella és una dona molt valenta i autònoma, mai no vol res de ningú i diu que no necessita res. Així que fer-li un obsequi és molt difícil. Vaig estar buscant idees per internet i va ser aleshores quan vaig trobar un servei que em va semblar molt adient per a ella: el Servei Gent Gran de Mutuam. Era una assegurança que cobria totes les necessitats que pogués tenir d’ara en endavant. De seguida la va fer servir. El seu neguit era que no tenia fet el testament vital. Va trucar-hi l’endemà i la van derivar a l’assessor jurídic, un advocat expert en temes civils relacionats amb gent gran. Va quedar encantada amb el tracte que va rebre. Després d’aquesta primera trucada no ha deixat mai de comptar amb ells! Sempre que necessita qualsevol cosa, són els primers en els que pensa. A través del Servei Gent Gran s’ha comprat un audiòfon d’última generació i li han fet un 20% de descompte en el preu. Ha fet excursions, ha anat al teatre... Ahir em va trucar per dir-me que els ha contractat una noia que vingui a fer-li la neteja cada quinze dies!

Mutuam a casa

“El metge m’ha prohibit que faci esforços, així que necessito algú que m’ajudi a fer les feines de la casa. Busco una empresa d'ajuda domiciliària amb garanties i de confiança... Se senten tantes coses rares!!!”

“Habitualment ajudo el meu marit a rentar-se, però últimament, em costa moltíssim moure’l i ja no ho puc fer sola…em cal una ajuda domciliaria ja”

“La mare ha d’anar a fer-se una analítica, no m’agrada que hi vagi sola i aquesta vegada és impossible que pugui acompanyar-la!!! "

“El pare està bé. Viu sol i es manega força bé. Però ja té 75 anys i mai no se sap, podria passar-li alguna cosa...”

“El meu marit va en cadira de rodes i he sentit a dir que podríem adaptar la casa a ell amb algunes ajudes tècniques instal.lades a casa...”