Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Històries Mutuam

Quan la meva dona de fer feines es va jubilar, em va caure el món a sobre. Jo també m’havia fet gran i estava molt acostumada a ella!!! Feia vint anys que venia a casa per ajudar-me a netejar. Començar de zero em feia mandra. A més, conèixer algú de confiança en els temps que corren és difícil. Realment, se’m feia una muntanya. Tot i això, com que no podia passar sense, vaig donar veus. Un matrimoni amic em va recomanar que anés a Mutuam. Ells feia temps que els contractaven el servei i estaven encantats. No s’havien d’ocupar de res: a finals de mes els venia la factura amb les hores de la noia i pagaven pel banc. La noia estava contractada. Si es posava malalta, els enviaven una substituta. Si una setmana no els anava bé que vingués, trucaven a Mutuam i ho deien a la coordinadora. Em van convèncer. Ara ja fa dos anys que tinc contractat el servei i em va prou bé. Tant, que vaig decidir fer-me sòcia del Servei Gent gran per poder optar al descompte en el preu per hora del servei!

Mutuam a casa

“El metge m’ha prohibit que faci esforços, així que necessito algú que m’ajudi a fer les feines de la casa. Busco una empresa d'ajuda domiciliària amb garanties i de confiança... Se senten tantes coses rares!!!”

“Habitualment ajudo el meu marit a rentar-se, però últimament, em costa moltíssim moure’l i ja no ho puc fer sola…em cal una ajuda domciliaria ja”

“La mare ha d’anar a fer-se una analítica, no m’agrada que hi vagi sola i aquesta vegada és impossible que pugui acompanyar-la!!! "

“El pare està bé. Viu sol i es manega força bé. Però ja té 75 anys i mai no se sap, podria passar-li alguna cosa...”

“El meu marit va en cadira de rodes i he sentit a dir que podríem adaptar la casa a ell amb algunes ajudes tècniques instal.lades a casa...”