Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Històries Mutuam

El dia que la mare va fer 80 anys li vaig fer un regal molt especial. Ella és una dona molt valenta i autònoma, mai no vol res de ningú i diu que no necessita res. Així que fer-li un obsequi és molt difícil. Vaig estar buscant idees per internet i va ser aleshores quan vaig trobar un servei que em va semblar molt adient per a ella: el Servei Gent Gran de Mutuam. Era una assegurança que cobria totes les necessitats que pogués tenir d’ara en endavant. De seguida la va fer servir. El seu neguit era que no tenia fet el testament vital. Va trucar-hi l’endemà i la van derivar a l’assessor jurídic, un advocat expert en temes civils relacionats amb gent gran. Va quedar encantada amb el tracte que va rebre. Després d’aquesta primera trucada no ha deixat mai de comptar amb ells! Sempre que necessita qualsevol cosa, són els primers en els que pensa. A través del Servei Gent Gran s’ha comprat un audiòfon d’última generació i li han fet un 20% de descompte en el preu. Ha fet excursions, ha anat al teatre... Ahir em va trucar per dir-me que els ha contractat una noia que vingui a fer-li la neteja cada quinze dies!

Serveis d’atenció a domicili

Si et cal ajuda per netejar la casa
Si t’és difícil fer entrar a la banyera el teu marit
Si et fa por caure per les escales quan has de sortir al carrer
Si la mare no es pot quedar sola i has d’anar a treballar

Si necessites que et donin un cop de mà a casa, no deixis que això et tregui la son. Truca al 902 014 110 i confia en l’experiència de MUTUAM.

Tenim personal especialitzat per a cada situació: no és el mateix fer la neteja d’un domicili que atendre una persona gran!!! La preparació i els coneixements que es requereixen són ben diferents. A més, la nostra gent és de confiança, perquè la tenim contractada i perquè en responem davant de qualsevol situació. Sabem a qui enviem a casa dels nostres clients. Les coordinadores dels serveis supervisen el personal i en fan seguiments exhaustius. El contacte amb les famílies també és regular i, si alguna cosa no funciona o es produeixen canvis en la situació inicial, posarem fil a l’agulla perquè la persona que ajudem rebi l’atenció adequada, modificant el servei o proposant noves alternatives inicialment no contemplades. 

Avantatges
  • Mutuam es responsabilitza del personal que entra a casa teva.
  • Mutuam t’ajuda si la situació es complica. Com que disposa de tots els recursos i serveis que pugui necessitar una persona gran o dependent, davant de qualsevol canvi et podrà donar la solució adient.
  • Mutuam et garanteix la prestació del servei contractat. Si el treballador es posa malalt, decideix canviar de feina o fa vacances, no ho notaràs. Tindràs personal amb la mateixa qualificació que el substituirà.et garanteix la prestació del servei contractat. Si el treballador es posa malalt, decideix canviar de feina o agafa vacances, no ho notaràs. Tindràs personal amb la mateixa qualificació, que el substituirà.
  • Mutuam t’ofereix un 5% de descompte en el preu si et fas soci del Servei Gent Gran.


Preguntes freqüents

Veure / Amagar

fold faq

Qui pot accedir als serveis d’atenció a domicili de MUTUAM?

Tothom que els necessiti. Els que es fan mutualistes del Servei Gent Gran tenen un 5% de descompte en el preu dels diferents serveis que es donen.

fold faq

Què he de fer per contractar un servei?

Trucar al 902 444 522 i sol·licitar-lo. Les treballadores socials l’ajudaran a determinar quin servei necessita i la freqüència amb què el requerirà. És important que sàpiguen que per formalitzar la demanda caldrà que donin les seves dades personals i de facturació, així com una descripció general del domicili i de l’estat de qui ha de rebre les atencions que contracten.

fold faq

Puc pagar directament a la persona que m’enviïn a casa?

No. Tot el personal que enviem als domicilis són treballadors en plantilla. Això vol dir que ells tenen el seu contracte i que cobren una nòmina. Els usuaris paguen el servei que contracten a l’entitat que el presta, per això els demanem les dades de facturació. Si donen diners al treballador, Mutuam no se’n farà càrrec i els cobrarà el servei de totes maneres.

fold faq

Què passa si el treballador que m’envien no m’agrada?

Treballar amb recursos humans fa que, de vegades, passin coses com aquesta. Si el treballador que decidim que vagi a casa seva no s’adequa al domicili, li canviarem tan aviat com ens sigui possible. No obstant, s’ha de tenir present que, quan el coordinador del servei rep una demanda, busca el treballador que presenta el perfil més adient a les característiques del domicili al que haurà d’anar.

fold faq

Quants dies trigueu a iniciar un servei?

Des del moment que es formalitza la demanda són necessàries unes 48 hores laborables de coordinació. Això vol dir que si demana el servei un dilluns a la tarda, fins dijous no es podria començar.

fold faq

Els treballadors que van als domicilis han de tenir claus?

No. És més, demanem que sempre hi hagi algú que obri la porta. En els casos en què això no és possible, cal que la família signi un document en el qual consti que ells, voluntàriament, cedeixen una còpia de les claus de casa seva a Mutuam i que n’assumeixen la responsabilitat.

fold faq

Quina responsabilitat tinc si el treballador pren mal a casa meva?

Cap, sempre que sigui un servei que contracta a Mutuam. Tots els treballadors que enviem als domicilis dels nostres clients estan assegurats.

Pujar