Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Històries Mutuam

Quan vaig veure el pressupost que el meu dentista em feia pels implants que necessitava, vaig quedar garratibat. Com que la meva cosina m’havia comentat que ella tenia una assegurança només per a tractaments dentals, la vaig trucar. Em va donar el telèfon i vaig començar un idil·li personal amb Mutuam. Tothom que m’ha atès ho ha fet amb una amabilitat excepcional. Em vaig fer mutualista de l’assegurança dental i el dia següent ja vaig poder anar a la clínica que em van recomanar del seu quadre mèdic. He quedat encantat amb els serveis i m’he estalviat un munt de diners. A més, m’han ofert la possibilitat de fraccionar els pagaments per fer-me més còmode el cost dels tractaments. Així que ara he decidit contractar l’assegurança podològica. Està bé això de poder-te garantir unes atencions com Déu mana a preus raonables!

Mutuam Residencial

“Casa nostra és tan gran!!! Quan vivíem amb els fills era plena de vida, però ara que han marxat i estem sols em cau a sobre…”

“Estic avorrida de fer sempre el mateix: netejar, cuinar, planxar, anar a comprar… I, a sobre, veig que em faig gran i em fa angúnia pensar que algun dia em passi alguna cosa i ningú no se n’assabenti…”

“Tinc un cuidador a casa dels pares que m’ha dit que la setmana que ve marxa… I la mare ja no pot estar sola ni un minut. El pare no entén que està malalta i sempre l’està renyant. Cada dia ella està més i més ensopida i jo no sé què puc fer…”

“Ahir el pare va caure. No s’ha fet res, però és la segona vegada en 15 dies. Mira que li diem que ens avisi si es vol llevar… però no ens fa cas. Va a la seva!!!”

“El neuròleg ens ha dit que hauríem de fer un pensament, que el deteriorament cognitiu necessita supervisió constant i estimulació. Ens ha recomanat que l’hi busquem una residència, però no sabem per on començar…”