902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Residència Vila-seca


Clica sobre les imatges per ampliar-les

 
Requet de Fèlix, 35 
43480 Vila-Seca

T 902 014 110 - T 977 39 58 25


La residència geriátrica Vila-seca està situada en un enclavament privilegiat del municipi, al costat del mercat, de l’escola i del CAP. Per a la gent de fora de la població, Vila-seca és només a deu minuts en cotxe dels principals nuclis del Tarragonès i del Baix Camp.
L’edifici, de nova construcció, disposa d’uns equipaments moderns i funcionals, decorats en harmonia amb l’ambient, plens de llum i de color. La finalitat és aprofitar els espais, cercant el confort i la tranquil·litat dels residents.
La qualitat, l’experiència i la professionalitat són els elements que caracteritzen els serveis assistencials, liderats per un equip especialitzat en diferents àmbits de la geriatria que treballen seguint uns protocols, amb un pla d’atenció individualitzat, personalitzat i consensuat que se segueix periòdicament.

Atès que els nostres serveis assistencials estan orientats a prestar una atenció de qualitat que vetlli pel respecte a la intimitat i la dignitat dels usuaris, la Residència Vila-seca està treballant en la implantació de la Norma Libera-Ger amb l’assessorament de la “Fundación Cuidados Dignos”. Volem cuidar sense subjeccions perquè sabem que el seu ús continuat presenta efectes adversos tant a nivell físic com a nivell psicològic. Amb la nostra manera de fer, avalada per nombrosos estudis a nivell internacional, volem millorar la qualitat de vida de les persones ateses, facilitant la seva mobilitat, reduint el risc d’aparició d’úlceres per pressió i infeccions, promovent la socialització i respectant la seva llibertat. Aquesta metodologia de treball es centra en la valoració integral de cada resident del centre que utilitza contencions, la formació dels professionals que els atenen i la participació activa dels usuaris i les seves famílies.

Serveis residencials:

Residència assistida · Unitat sociosanitària · Centre de dia.

Tipologia de places:

Places residencials públiques i privades
Places sociosanitàries concertades amb el CatSalut
Places de centre de dia públiques i privades

Serveis assistencials:

Atenció mèdica diària · Infermeria 24 hores · Atenció social · Atenció psicològica · Fisioteràpia i rehabilitació · Teràpia ocupacional · Teràpia cognitiva · Teràpia psicomotriu · Animació sociocultural · Control nutricional i dietètic.

Serveis d’hostaleria:

Cuina pròpia · Servei de bugaderia ·  Servei de neteja

Altres serveis:

Perruqueria · Podologia · Servei religiós.

Equipaments i espais comunitaris

Edifici d’ús exclusiu.
Habitacions individuals i dobles, exteriors, lluminoses i àmplies, amb llits elèctrics articulats. Totes disposen de bany assistit privat i sistema d’intercomunicació directa amb els professionals del centre, així com connexió individual de TV.
Gimnàs i sala de rehabilitació · Sala de teràpia ocupacional · Control d’infermeria a cada planta · Despatxos professionals.
Menjadors · Sales d’estar · Biblioteca · Cafeteria automàtica · Pati enjardinat · Calefacció · Aire condicionat a les zones comunes.

Pujar